Wat doen wij?

Stichting SaVo                  logo anbi

Stichting SaVo is een maatschappelijk actieve organisatie met ANBI-status die taboe doorbrekende onderwerpen op een laagdrempelige manier bespreekbaar maakt.

In eerste instantie hebben we dit gedaan door het organiseren van bijeenkomsten en praatgroepen. In een later stadium hebben we de aandacht verlegt naar de hele multiculturele samenleving die Nederland rijk is te bedienen door het maken van radio- en televisie uitzendingen via Salto TV.

SaVoTV is voor ons een volgende stap om op grotere schaal en cultuuroverstijgend te praten over taboes die in elke cultuur voorkomen, maar verschillende verschijningsvormen kennen.

Stichting SaVo wil verborgen leed binnen gezinnen zichtbaar en bespreekbaar maken. Wij zijn overtuigd dat ieder mens bereid is om te werken aan zichzelf, wanneer hij/zij bewust is van zijn eigen kracht.

De doelen die wij nastreven zijn:
- een stabiele leefomgeving, zonder angst voor geweld, uitstoting, afkeuring of schaamte voor een ieder
- overwinning van de angst tot uitstoting en gezichtsverlies
- het bespreekbaar maken van moeilijk bespreekbare thema’s in gezinnen.

De kernwaarden van Stichting SaVo zijn betrouwbaar, benaderbaar en confronterend.

Wilt u Stichting SaVo helpen om continuïteit te bieden? U kunt uw donatie overmaken op ING: NL19 INGB 0005 8240 43 t.n.v. Stichting Samen Vooruit -SaVo-